Fysiotherapie

Fysiotherapie is een medische discipline gericht op het behandelen en herstellen van bewegingsproblemen en lichamelijke klachten door middel van specifieke oefeningen en technieken.
Wat wij doen

Wat wij voor u kunnen betekenen

Fysiotherapie is een medische discipline gericht op het herstellen, verbeteren en onderhouden van de lichamelijke beweging en functie. Fysiotherapeuten gebruiken gespecialiseerde oefeningen, technieken en educatie om blessures, pijnlijke aandoeningen en bewegingsbeperkingen aan te pakken, met als doel het herstel van mobiliteit, kracht en algeheel welzijn van individuen.

Fysiotherapeuten evalueren nauwkeurig de fysieke gezondheid en specifieke behoeften van hun patiënten, en ontwerpen vervolgens op maat gemaakte behandelplannen. Deze plannen kunnen variëren van revalidatie na letsel of operatie tot het verminderen van chronische pijn en het voorkomen van verdere lichamelijke problemen. Door middel van hands-on interventies, oefeningen en begeleiding streven fysiotherapeuten ernaar om de mobiliteit te herstellen, de spierfunctie te verbeteren en de algehele fysieke prestaties te optimaliseren, terwijl ze ook patiënten empoweren om actief deel te nemen aan hun eigen herstelproces.

Handtherapie

Algemeen

Fysiotherapie richt zich voornamelijk op het herstellen en verbeteren van lichamelijke beweging en functie. De behandeling is gericht op specifieke oefeningen en technieken om mobiliteit te herstellen en algeheel welzijn te bevorderen. Behandelingen kunnen zijn:

Handtherapie Zuid

Kom bij ons langs!

Maak een afspraak bij Handtherapie Zuid voor gespecialiseerde fysiotherapie gericht op het verbeteren van de functie, mobiliteit en kracht van uw hand, pols of arm.