Over ons

Over Ons

Toegewijd aan uw herstel en welzijn

Bij Handtherapie Zuid geloven we in de kracht van beweging en herstel. Met een team van ervaren fysiotherapeuten staan we klaar om u te begeleiden op uw weg naar een gezonder en actiever leven. Onze expertise strekt zich uit over verschillende behandeltechnieken, zodat we de best mogelijke zorg kunnen bieden voor uw specifieke behoeften.

Ons toegewijde team van therapeuten heeft een brede kennis op het gebied van fysieke therapie en revalidatie. Of u nu herstelt van een blessure, werkt aan het verbeteren van uw mobiliteit of wilt werken aan uw algehele welzijn, wij zijn er om u te ondersteunen. We combineren geavanceerde behandelmethoden met persoonlijke aandacht, om ervoor te zorgen dat elke stap van uw herstelproces optimaal wordt begeleid.

Bij Handtherapie Zuid streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden aan al onze patiƫnten. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft, daarom werken we nauw samen met u om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen. Of u nu jong of oud bent, een atleet of iemand die op zoek is naar pijnverlichting, we zetten ons in voor het bereiken van meetbare resultaten en het verbeteren van uw levenskwaliteit.

Hulp nodig? Neem contact op

info@www.handtherapiezuid.nl

Onze diensten

Wat wij voor u betekenen

Hoe wij onze klanten helpen

Zowel ergotherapie, handtherapie als fysiotherapie vormen de kern van onze benadering bij Handtherapie Zuid. Ons team van deskundige therapeuten werkt nauw samen om een holistische en uitgebreide zorgervaring te bieden. Of u nu herstelt van een blessure, kampt met specifieke handaandoeningen of op zoek bent naar verbeterde fysieke mobiliteit, wij combineren onze expertise om u te helpen uw optimale gezondheid en functioneren te bereiken. Met onze gecombineerde aanpak streven we ernaar om uw levenskwaliteit te verbeteren en u te ondersteunen bij elke stap van uw herstel- en welzijnsreis.

Waarom Handtherapie Zuid

Redenen om voor ons te kiezen

Expertise in handrevalidatie

Onze ervaren handtherapeuten richten zich op herstel en functionaliteit van hand- en polsaandoeningen.

Persoonlijke aandacht op maat

We stellen persoonlijke behandelplannen op, afgestemd op uw unieke behoeften en doelen.

Samenwerking voor uw succes

Ons team van therapeuten, artsen en specialisten werkt samen om uw handgezondheid te bevorderen.

Ontmoet ons team!

Joyce Hul

Christel van Rooy

Bianca van der Veer

Alice Crauwels-Eurelings